CONTACT
Bedankt om deze site te bezoeken. Hopelijk
heb je er een beetje van genoten en kom je
vaak terug.


Voor je gaat kan je misschien nog iets
aantekenen in ons gastenboek.. Om dit spam-vrij te houden volstaat het de opgegeven en zichtbare code manueel in te brengen  in het vak eronder , waarvoor dank.
Oudstrijderslaan 3/503
B-9600 Ronse - Belgium
      CONTACT
Copyright © travelblues.be 2005/2017
laatste update : 18/10/2017
Veel surfplezier en tot gauw.
Welkom op het vernieuwd gastenboek. U zal zelf wel vastgesteld hebben dat het vorige onstabiel was geworden. We hebben de oude berichten manueel overgenomen waarbij de volgorde wel, maar de invoer datum, niet overeenstemt. Hopelijk heeft u daar begrip voor. U bent vanaf nu dus vrij om opnieuw te posten in real time.
Gezondheidsredenen houden ons weg van verre reizen, maar we blijven de site updaten en houden ons ter beschikking voor verdere informatie
Goedemiddag Dirk,
Momenteel ben ik bezig met afstuderen voor mijn hbo-opleiding European Studies en doe ik daarbij onderzoek naar een nieuw kleinschalig toerisme project, genaamd Dalal ak jŠmm, in Senegal. Het doel van mijn afstudeeropdracht is het onderzoeken op welke manier dit nieuwe toerisme project het meest succesvol kan zijn voor (buitenlandse) toeristen.
iervoor wil ik onder andere graag personen interviewen die al eens eerder kennis hebben gemaakt met Senegal door middel van een reis en op deze manier er achter komen wat zij te vertellen hebben over het land en hun eigen ervaring.
Toevallig stuitte ik op uw website waar vele reisverslagen te vinden zijn, ook over Senegal. Vandaar zou ik willen vragen of u eventueel geÔnteresseerd zou zijn om hier iets over te vertellen? Zelf heb ik ook wat vragen opgesteld. Dit zou eventueel via de e-mail of telefonisch kunnen. Mocht u hier geen interesse/zin in hebben, dan alsnog vriendelijk bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Bo van der Wolf
Student aan de Haagse Hogeschool


Mooie en efficiŽnte website.Ik ga jaarlijks wandelen in Madeira en verblijf altijd in hotel Vila Mia in Faj„ da Ovelha.Succes met uw website !
HOME
DDDISCL
DISCLAIMER
EEE-Mail
E-MAIL
GASTENBOEK